Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

F4. Total Baschet transmite live din Sala Kati Szabo

totalbaschet.ro (Sfântu Gheorghe)

totalbaschet.ro (Sfântu Gheorghe)
13.03.2015

Foto: Codra Botond

Începând de vineri şi timp de trei zile, capitala baschetului feminin s-a mutat la Sfântu Gheorghe. Sala Kati Szabo este gazda ediţiei 2015 a Cupei României la baschet feminin. CSU Alba Iulia, CST Alexandria, Univ. VG Arad şi ACS Sepsi Sfântu Gheorghe se luptă pentru trofeul pus în joc de către Federaţia Română de Baschet. Campioana en-titre a României, CSM Târgovişte, a fost eliminată încă din primul tur, tocmai de către formaţia gazdă a evenimentului, în timp ce Univ. VG Arad doreşte să-şi completeze visteria după adjudecarea Ligii Europei Centrale la baschet feminin.

Site-ul TotalBaschet se află la Sala Kati Szabo din Sfântu Gheorghe şi vă redă integral desfăşurarea evenimentelor:

21:25 - Stefanie Murphy fructifică două libere, iar Taneisha Harrison face ca tabela să indice 80-70, suficient pentru o victorie.

21:19 - Publicul contestă decizia lui Marcel Urban de a se adresa oficialilor în legătură cu arbitrajul.

21:18 - Primele puncte din prelungiri aparțin sportivelor îmbrăcate în alb și verde, 75-70.

21:14 - Formațiile pierd succesiv posesia, iar secundele se scurg la scorul de 70-70. Prin urmare, confruntarea intră intr-o repriză suplimentară.

21:11 - Monica Engelman prelungește suspansul și egalează la 70, când tabela arăta 12 secunde rămase din partidă.

21:06 - La scorul de 68-66, cu 30 de secunde rămase, Janeesha Jeffery suferă o accidentare și părăsește cu dificultate suprafața de joc. Sepsi face fault și Katherine Ploufffe, sub presiunea publicului, marchează o singură liberă, 68-67.

20:59 - Sepsi SIC profită de tranziția ofensivă pentru a prelua din nou conducerea, 65-64. Ultimele coșuri ale covăsnencelor au purtat semnătura baschetbalistelor Annemarie Părău și Stefanie Murphy.

20:51 - ICIM Arad preia conducerea grație veteranei Monika Brosovsky, care punctează de la mare distanță, 59-61.

20:45 - Sfertul decisiv începe de la scorul de 54-52.

20:35 - Partida se derulează în continuare sub semnul echilibrului, oferind un duel atractiv între americancele Taneisha Harrison și Monica Engelman. Prima înscrie de trei puncte în ultima secundă a atacului, dar Engelman nu se lasă mai prejos și răspunde din unghi 0.

20:30 - Janeesha Jeffery inaugurează repriza secundă, cu un coș înscris din spatele semicercului. Katherine Plouffe răspunde pentru ICIM.

20:20 - Un număr de balet reușit de două  tinere primește aplauze puternice din partea publicului.

20:13 - ACS Sepsi SIC se menține la cârma jocului și intră la cabine sub adăpostul a patru puncte, 35-31.

20:00 - Stefanie Murphy începe să își facă din ce în ce mai mult simțită prezența în spațiul de trei secunde, iar Janeesha Jeffery le stabilește pe gazde la conducere, 25-24

19:55 - Meighan Simmons inaugurează actul secund cu o oferită de mare efect, însă replica gazdelor vine de la Stefanie Murphy, care își face treaba sub panou. Mai apoi, Sepsi punctează din nou și îl forțează pe Jose Araujo să ceară timp de odihnă.

19:50 - Primul sfert se termină la 22-14 pentru Univ. Vasile Goldiș ICIM Arad. În pauza dintre sferturi, pe parchet își fac apariția majoretele amfitrioanelor.

19:48 - După un start echilibrat, americancele Aradului punctează de la mare distanță și fac ca tabela să indice 14-22.

19:38 - Katherine Plouffe egalează la 7.

19:35 - ACS Sepsi inaugurează furibund partida, Harrison făcând ca tabela să indice 5-0.

19:27 - După intonarea Imnului României, terenul este invadat de o ploaie de confetti.

19:20 - Formațiile sunt prezentate, în aplauzele publicului.

19:10 - Echipele Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și ICIM Arad se află la încălzide, iar atmosfera este electrizantă.

18:45 - CSU Alba Iulia se împune în cele din urmă, la capătul unui meci extrem de atractiv.

18:38 - Aruncările de trei puncte le-au adus în joc pe fetepe din Alexandria. Time-out Popov cu 40 de minute scurse. Alba Iulia are posesie şi avantaj de 2 puncte.

18:34 - Atmosfera din sală este excelentă, chiar dacă gazdele nu evoluează.

18:29 - Patru puncte înscrise rapid o readuc în joc pe Alexandria. Cu 5 minute rămase pe tabelă, CSU conduce cu 68-59.

18:21 - Deşi au dominat pe tot parcursul jocului, CSU Alba Iulia nu a jucat inteligent, iar după 30 de minute beneficiează de doar 7 puncte avantaj. În cazul în care Alexandria repetă performanţa din sfertul secund sunt şanse mari să asistăm la o surpriză.

18:15 - Alba Iulia se distanţează la 9 puncte. Piperea forţează cu Miteva.

18:10 - Alexandria a solicitat timp de odihnă. Miteva a revenit pe parchet, însă vizibil schiopătând a fost din nou înlocuită.

18:08 - Miteva se accidentează, suferind o entorsă. Este puţin probabib ca aceasta să revină pe teren.

18:05 - În sală au ajuns şi fetele de la Univ. VG Arad respectiv de la formaţia gazdă. Sala este plină în proporţie de 90%. 

18:03 - CST Alexandria a trecut la conducere după o aruncare de trei puncte marcată de Alina Chivu. Wumi Agunbiade izbuteşte un coş şi fault şi îşi readuce echipa în avantaj. Mădălin Piperea cere timp de odihnă.

17:42 - După două sferturi CSU Alba Iulia conduce cu 38-33 pe CST Alexandria în prima semifinală a zilei.

17:34 - CST revine pe tabelă datorită atleticităţii în duelul cu adversarul care parcă nu şi-a găsit o formulă competitivă. Popov a încercat mai multe soluţii tactice care nu au adus rezultatul scontat.

17:17 - Foarte multe din poziţii ideale pentru ambele părţi respectiv foarte multe greşeli neforţate. Primul sfert se încheie 19-11 pentru CSU Alba Iulia.

17:10 - Publicul din Sfântu Gheorghe aplaudă fiecare coş marcat al formaţiei din Alexandra.

17:05 - CSU înscrie primele puncte ale partidei. Coffey răspunde pentru Alexandria. Vine şi prima schimbare, Popov o trimite pe Price pe parchet după mai multe greşeli a sportivei Kuster.

17:02 - Începe partida. CSU Alba Iulia a început cu Kuster, Agunbiade, Pavel, McFarland şi Uiuiu. De partea cealaltă Piperea a mizat pe Arnold, Şipoş. Miteva, Stroman, Coffey.

17:00 - În sală şi-au făcut prezenţa şi preşedintele FRB, Horia Păun, alături de Alin Petrache.

16:59 - Sala este ocupată în proporţie de 75%.

16:58 - Comisarul partidei este Ioan Constantin.

16:55 - A început prezentarea celor două formaţii. Vă reamintim că partida este transmisă în direct de către postul Dolce Sport.

16:45 - Brigada de arbitri care va oficia această confruntare este formată din Alin Faur, Alexandra Dincă şi Andrei Bădilă, ultimul fiind component al formaţiei Dinamo Bucureşti în urmă cu două stagiuni, 2012-2013.

16:35 - În momentul de faţă sunt prezenţi aproximativ 500 de spectatori

16:20 - Cele două formaţii se retrag la vestiare pentru ultima discuţie înainte de confruntare

16:15 - Aproximativ 300 de spectatori şi-au făcut prezenţa la Sala Kati Szabo din Sfântu Gheorghe

16:00 - Formaţiile CST Alexandria şi CSU Alba Iulia au ieşit la încălzire

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!