Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Fanii echipei ACS Sepsi SIC au plecat de la Arad fără unul dintre steagurile arborate

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
29.12.2015

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a suferit o înfrâgere grea în Sala Sporturilor „Victoria” din Arad. Formația pregătită de Zoran Mikes nu a izbutit să câștige niciun sfert în fața unei echipe ce a părut extrem de motivată, chiar dacă pentru sportive a fost ultimul meci în această formulă. Confruntarea s-a încheiat cu scorul de 76-55 în favoarea grupării gazdă.

Un moment mai neobișnuit sportului cu mingea la coș s-a petrecut în timpul desfășurării partidei când fanii veniți de la Sfântu Gheorghe s-au trezit fără unul dintre steagurile arborate în spatele băncii tehnice a echipei din județul Covasna. În zadar suporterii echipei oaspete au făcut apel la crainicul sălii pentru ca steagul să le fie înapoiat.

La scurt timp după terminarea jocului, pe unul dintre canalele media are comunității „ultras” din țară a fost revendicată captura steagului. Cel mai probabil steagul a fost luat de către suporterii echipei de fotbal UTA Arad, prezenți luni seară în arena din localitate.

6 comentarii la aceasta stire:
  • Vander :

    Nivelul unor galerii de fotbal
    Oameni buni, iubitori de baschet! Chiar vrem să ne autodegradăm la nivelul unor galerii de fotbal unde huliganismul e privit ca o fapta eroica? Toleram asa ceva? Indiferent despre fanii carui echipe ar fi vorba! trebuie sa condamnan aceste gesturi! Sa nu lasam ca baschetul sa ajunga in planul secund din cauza unor astfel de gesturi. Nu avem nevoie de importarea unor fani de fotbal care produc astfel de evenimente. Bani nu mai avem, dar macar atmosfera jocului de echipa si al evenimentelor sportive sa ne ramina noua, fanilor baschetului.

    cu 8 ani în urmă (29.12.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    Fotbal si Baschet
    Doua sporturi diferite. Galeriile nu ar trebui sa se amestece. baschetul e un sport mai mult pentru cei cu cap, indiferent ca esti jucator sau esti suporter.

    cu 8 ani în urmă (29.12.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe muad :

    fotbal
    pai oameni buni , suporterul de la sepsi a venit cu un steag de la o echiba de fotbal ...nu are nici o treaba cu echiba de baschet din sepsi wtf ? ne mandrim ca ce

    cu 8 ani în urmă (29.12.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Marius Stern :

    Galerii distincte
    Imi pare foarte rau pentru acest eveniment,care a umbrit(in opinia mea)atmosfera foarte frumoasa si Fair Play de la acest meci.Atmosfera la care a contribuit intr-o foarte mare masura galeria UTA-ei.Dar intr-adevar aceasta actiune de "capturare"(cum o numesc fanii Ultras din fotbal)a unui banner al galeriei adverse nu isi avea sensul(dupa parerea mea)la un meci de baschet mai ales ca intre cele 2 galerii(ma refer la cea a ICIM-ului si la cea a lui SEPSI)nu au fost probleme in decursul timpului.
    As dori sa imi cer scuze(in numele meu personal)de la suporterii din Sf.Gheorghe,care s-au comportat foarte civilizat(inclusiv la finalul meciului cand au dat mana si cu jucatoarele aradence),pentru acest eveniment nedorit.

    cu 8 ani în urmă (29.12.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    Crainicul salii
    Crainicul salii nu stia de culorile clubului ACS Sepsi?!
    Asa se pare...ca nu.
    Cand sustii o echipa nu trebuie sa conteze daca fularul sau steagul ce porti ca suporter este al unei alte echipe, care are acelasi culori, ca a celei pe care o sustii.

    cu 8 ani în urmă (31.12.2015) Raspunde
  • CSM Târgoviște TBN :

    foarte bine
    Aud fani de la sepsi ca vai domne vin galerii de la fotbal. Pai ala ce cauta cu steag al unei echipe de fotbal? Scrieti si despre mizeriile pe care le suporta echipele adverse cand joaca la Sf.Gheorghe. Cum jucatoarele si oficialii sunt injurati, scuipati si stropiti cu apa pentru ca se inclazesc in timpul acelui imn al lor. Cand a intrat ala de la sepsi pe teren sa loveasca crainicul la Targoviste, tot targovistenii au fost de vina...

    cu 8 ani în urmă (06.01.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!