Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Fanni Hutlassa: "Ambele echipe se pot surprinde una pe cealaltă de-a lungul acestei finale"

Radu Bărăian

Radu Bărăian
29.04.2014

CSM Târgovişte şi ICIM Arad se vor întâlni în Sala "Victoria" din Arad marţi şi miercuri pentru primele două jocuri din cadrul finalei Ligii Naţionale de Baschet Feminin. Fanni Hutlassa, jucătoarea pregătită de Dan Fleşeriu, a vorbit cu TotalBaschet despre aceste două meciuri ale seriei finale. 

"Ne-am întâlnit deja de câteva ori cu ICIM Arad în acest sezon şi de fiecare dată a fost un joc strâns. Mă aştept ca şi primele două meciuri ale finalei să fie la fel, dificile, în viteză şi captivant. De asemenea, ma aştept desigur să câştigăm cel puţin un meci dacă nu ambele din aceste două dispute din deplasare. 

Aradul are într-adevăr o echipă foarte bună, cu conducătoare de joc care organizează foarte bine echipa, respectiv cu marcatoare foarte bune. Totuşi, ambele echipe se pot surprinde una pe cealaltă de-a lungul acestei finale. 

Avem o atmosferă bună la echipă. Suntem într-o formă bună de joc, ne-am pregătit şi suntem gata să evoluăm. Toată lumea îşi doreşte să câştige şi nu am niciun dubiu că toată lumea va da tot ce are mai bun de la antrenori până la jucătoare, totul pentru a ajunge la obiectivul comun", a declarat sportiva. 

Disputa de marţi, 29 aprilie, va debuta la ora 18:00, în timp ce jocul de miercuri, 30 aprilie, va începe la ora 19:00. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!