Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Fără câștigător cert la Alexandria - Alba Iulia

Costin Marinescu

Costin Marinescu
30.11.2012

Sala Sporturilor Alexandria
sâmbătă, 1 decembrie
ora 18:00
  Fișa meciului  

Cele două echipe sunt vecine de clasament. Ambele au câte 7 victorii și 4 înfrângeri, dar gazedele meciului de mâine ocupă locul 6, în timp ce Alba Iulia este pe 7.

Alexandria nu a mai pierdut de 3 etape în campionat, când a fost învinsă, în deplasare, de Sepsi SIC Sf. Gheorghe. De la acel meci a trecut de SCM CSȘ U Craiova, U Cluj Napoca și, etapa trecută, Danzio Timișoara.

Alba Iulia are tot 3 victorii la rând, ultima înfrângere fiind cea de pe terenul lui Danzio Timișoara. Au urmat apoi succesele cu Olimpia București și Rapid și o victorie foarte important cu Sepsi SIC, 68 – 62.

Conform sport.alba24.ro, Tereza Brantlova nu va face deplasarea la Alexandria din cauza unei bronișite, iar Laura Papp, Ildiko Nagy și Eniko Laza sunt incerte tot din motive medicale.

Partida va începe la ora 18:00 și va afi arbitrată de o brigadă format din Marius Epure și Cosmin Prișcă. Comisar din partea FRBaschet va fi Alina Moanță.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!