Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

FC Argeș Basketball l-a transferat pe Tudor Fometescu

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
01.07.2022

FC Argeș Basketball l-a transferat pe Tudor Fometescu

FC Argeș Basketball a perfectat al treilea transfer din această vară. După ce l-au repatriat pe Mihai Gavrilă și l-au semnat pe Alin Andrieș, alb-violeții au ajuns la o înțelegere cu Tudor Fometescu. Sursele noastre au confirmat inițial interesul piteștenilor pentru tânărul de 23 de ani.

Fometescu a părăsit-o pe CSM CSU Oradea după cinci sezoane petrecute în Arena „Antonio Alexe”, în care a câștigat două titluri și o SuperCupă a României. El a fost înlocuit de Tudor Gheorghe, jucător ce a evoluat pentru FC Argeș în stagiunea precedentă.

Vulturii le-au oferit inițial un indiciu suporterilor legat de noua achiziție, printr-o postare în care cele 14 litere așezate aleatoriu formează numele lui Tudor Fometescu. Conform informațiilor noastre, SCM U Craiova a fost și ea în tratative cu jucătorul.

Jucătorul de 23 de ani a avut cea mai bună prestație stagională chiar împotriva viitoarei sale echipe. În meciul unu al seriei din finala mica a Ligii Naționale, el a terminat cu 14 puncte și 12 recuperări.

La acest moment, FC Argeș îi mai are în lot pe Mihai Gavrilă, Alin Andrieș, Nikola Jevtovic, Mihai Măciucă și Radu Voinescu. Trupa din Trivale s-a despărțit de Ilari Seppala, Dragoș Axinte, Tudor Gheorghe și de tehnicianul Tudor Costescu, care a fost înlocuit de Milan Mitrovic.

*foto: fiba.basketball

4 comentarii la aceasta stire:
  • Ciucâ :

    Fome
    mai bine se ducea la Laguna lângâ tatâl lui, juca peste 30 min cu 12/13 pct medie şi la anul era declarat cel mai bun român.dupâ aceea ar fi prins un transfer ft.bun !

    cu 1 an în urmă (01.07.2022)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @
      I get the irony... dar Fome senior nu va continua la Laguna; cel mai probabil va fi un antrenor strain.

      cu 1 an în urmă (01.07.2022)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești Dan N :

    E de bine
    In viața curba creșterii poate avea forma literei ‘S’.
    Cu siguranța, dacă la Oradea a fost in zona de jos a literei, acum ar urma creșterea rapida.
    Eu asta ii doresc.

    cu 1 an în urmă (01.07.2022) Raspunde
  • Csm.O :

    Va beneficia
    De minute și de încrederea lui Milan. Va fi după Maciuca, unul dintre jucătorii români importanți ai Piteștiului. Sunt curios ce va alege Milan pentru lotul de jucători străini, va merge pe lotul lui Costescu format în Gajovic, Jeremic, Fitzpatrick sau va alege sa și aducă alt gen de jucători.

    cu 1 an în urmă (02.07.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!