Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

FCC Baschet Arad a câștigat acasă cu Universitatea Cluj-Napoca

FCC Baschet Arad a câștigat acasă cu Universitatea Cluj-Napoca

Etapa a treia din faza a doua a Ligii Naționale de Baschet Feminin, Grupa A valorică, s-a desfășurat sâmbătă, 25 ianuarie. În primul meci al zilei, Olimpia CSU Brașov a reușit să răstoarne calculele hârtiei și a învins pe CSM Satu Mare, în timp ce favoritele s-au impus în celelalte două partide.

 

Olimpia CSU Brașov 78-72 CSM Satu Mare (22-23, 17-19, 17-12, 22-18)

În prima parte a confruntării, CSM Satu Mare s-a aflat mai mereu la conducere pe tabelă, însă gazdele au trecut în avantaj în sfertul trei iar în ultimul act s-a intrat cu scorul de 56-54. Pe parcursul ultimelor zece minute, combatantele s-au aflat alternativ la conducere, coșul trei puncte semnat de Biljana Pesovic modificând tabela la 77-72 cu treizeci de secunde rămase. Oaspetele au ratat șansa revenirii iar Brașovul a obținut o victorie neașteptată, reușind să gestioneze bine finalul de meci. Biljana Pesovic a înscris 26 de puncte, în tip ce Maja Miljkovic a replicat cu 23 de puncte pentru sătmărence.

 

FCC Baschet Arad 61-47 Universitatea Cluj-Napoca (15-9, 21-14, 9-14, 16-10)

Arădencele au controlat meciul de la început, însă câteva greșeli în apărare au permis Clujului să se apropie pe tabela de marcaj în câteva rânduri. După prima repriză, gazdele conduceau cu 36-23, iar în sfertul patru s-a intrat la scorul de 45-37. A fost un joc cu destul de multe mingi pierdute ușor de ambele părți și în care Aradul a obținut victoria în ciuda unui prestații mai puțin convingătoare. Adrienne Webb a contabilizat 24 de puncte, iar Korine Campbell a adunat 11 puncte și 10 recuperări pentru universitare.

 

CSM Târgoviște 63-89 ACS Sepsi SIC (19-25, 18-18, 12-31, 14-15)

Formația din Sfântu Gheorghe și-a respectat blazonul și s-a impus fără probleme pe terenul grupării din Dâmbovița. Târgoviște a reușit să țină aproape în prima repriză, scorul la pauză fiind 37-43. Sfertul trei a fost unul foarte productiv din punct de vedere ofensiv pentru campioana en-titre, care a reușit să își construiască un avantaj considerabil până la intrarea în sfertul patru, 49-74. Chrissi Givens a fost coșghetera partidei cu 24 de puncte, în timp ce Annemarie Godri-Părău a strâns 12 pase decisive și 7 recuperări. Nicoleta Ghiță s-a evidențiat ca principală marcatoare de la CSM Târgoviște cu 16 puncte, iar Gabriela Irimia a fost aproape de un double-double cu 12 puncte și 9 recuperări.

*Foto: Mihai Lițiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!