Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

FCC Baschet Arad a dat startul antrenamentelor

FCC Baschet Arad a dat startul antrenamentelor

FCC Baschet Arad a efectuat primele antrenamente în vederea noului sezon competițional sub comanda antrenorului Bogdan Bulj. Gruparea galben-albastră nu este încă în efectiv complet, dar jucătoarele prezente au demarat pregătirile în Sala Polivalentă.

Într-un material realizat pentru TV Arad, antrenorul principal și două sportive au vorbit despre provocările noii stagiuni, în care nu se știe când și dacă va fi permisă prezența spectatorilor în tribune.

Bogdan Bulj: ”Am venit pentru a treia oară la Arad, îmi place acest club, îmi place acest oraș, îmi plac oamenii de aici. Este o provocare nouă, un sezon nou, o situație unică. Toată lumea vorbește despre virus, trebuie să respectăm regulile, baschetul revine după o perioadă lungă. Atât eu cât și jucătoarele suntem fericiți că va începe noul sezon. Avem o echipă bună, cu experiență, doar două sau trei jucătoare noi. Obiectivul este locul doi, vreau să jucăm finala în acest sezon. Va fi dificil să jucăm fără spectatori, dar toată lumea are această problemă.”

Brankica Hadzovic: ”Sper să începem bine noul sezon, avem echipă bună, la fel ca în ultimii doi-trei ani. Sperăm să nu se întrerupă din nou competiția din cauza Covid-ului.”

Revenită și ea la Arad, precum antrenorul Bulj, Ildiko Mîrne-Nagy și-a oferit opinia la rândul ei despre sezonul 2020-2021: ”Este o onoare să joc din nou la echipa din Arad, care totodată este echipa mea de acasă. Probabil Sfântu Gheorghe din moment ce s-a înscris în Euroligă are o echipă puternică și vom vedea, probabil că primele trei-patru echipe vor rămâne și surprizele apar tot timpul.”

*Foto: Facebook FCC Baschet Arad

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!