Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

FCC Baschet Arad a transferat-o pe Angela Beadle

FCC Baschet Arad a transferat-o pe Angela Beadle

Angela Beadle va evolua din sezonul viitor pentru FCC Baschet Arad, anunță site-ul oficial al grupării de pe malul Mureșului. În stagiunea precedentă, jucătoare din SUA a jucat pentru Olimpia CSU Brașov.

La formația de sub Tâmpa a înregistrat medii de 15.7 puncte, 6.4 recuperări și 1.3 pase decisive în aproximativ 28 de minute petrecute pe parchet. În cele 7 partide din LNBF, pivotul a avut procentaje de 55.6% la aruncările de 2 puncte și a transformat 70.6% din dreptul liniei de fault.

În vârstă de 26 de ani și cu o înălțime de 1.90 metri, Beadle a mai jucat de-a lungul carierei în campionatele din Polonia, Australia și Belgia. În această vară a participat la protestele din Statele Unite împotriva rasismului, lucru relatat de site-ul nostru.

Formația arădeană stă destul de bine la poziția cinci, avându-le la dispoziție pe acel post pe Jefimija Karakasevic și Ildiko Nagy, pe lângă ultima venită. Rămâne de văzut dacă Rita Bartok va continua în galben-albastru, astfel și ea va fi o opțiune sub panou.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!