Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

FCC Baschet Arad se impune în primul amical sub comanda lui Dejan Mudresa

FCC Baschet Arad se impune în primul amical sub comanda lui Dejan Mudresa

FCC Baschet Arad a disputat primul amical din această toamnă la mai puțin de o săptămână de la startul antrenamentelor. Arădencele s-au impus în Serbia cu 66-43 în fața celor de la Novosadska ZKA Novi Sad. Jefimija Karakasevic a fost cea mai bună marcatoare a galben-albastrelor cu 19 puncte.

Formația arădeană a făcut o schimbare în programul de amicale pe care l-a anunțat inițial și a început jocurile de verificare în compania semifinalistei campionatului sârb, Novosadska ZKA Novi Sad. Dejan Mudresa le-a trimis în prima sa formulă de start pe Brankica Hadzovic, Adrienne Webb, Alina Pop (U23), Dora Ardelean și Jefimija Karakasevic. Primele două continuă din sezonul precedent, iar ultimele trei s-au alăturat galben-albastrelor în această vară.

FCC Baschet Arad avea 12-9 la prima pauză și și-a mărit avansul în sfertul secund, astfel că la pauza mare conducea cu 30-19. Ecartul a continuat să crească și în a treia perioadă de joc, iar tabela arăta 49-31 înainte de ultimele zece minute. Diferența s-a mărit și în sfertul patru și scorul final a fost 66-43.

Jefimija Karakasevic a fost cea mai bună marcatoare a arădencelor cu 19 puncte, urmată de Adrienne Webb cu 14. Pentru FCC Baschet Arad au mai înscris: Akathiotou 7, Hadzovic 5, Ciotir 5, Inkina 5, Ardelean 4, Mercea 3, Fodor 2 şi Bartok 2 puncte.

Galben-albastrele joacă duminică un al doilea amical în Serbia. De această dată adversara va fi ZKK Vrbas Medela, formația de la care a venit antrenorul Dejan Mudresa în această vară. Partida va avea loc la ora 14 (ora noastră).

*foto: baschetarad.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!