Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

FCC Baschet Arad și antrenorul Dejan Mudresa s-au despărțit după doar 6 meciuri oficiale

FCC Baschet Arad și antrenorul Dejan Mudresa s-au despărțit după doar 6 meciuri oficiale

FCC Baschet Arad a anunțat despărțirea de antrenorul Dejan Mudresa, rezilierea fiind pe cale amiabilă. Înfrângerea cu Universitatea Cluj-Napoca a fost ultima partidă în care sârbul venit în această vară le-a condus pe galben-albastre. Experimentatul Dan Moraru va asigura interimatul, până la găsirea unui nou antrenor.

După vicecampioana CSM Satu Mare, și ocupanta locului trei din campionatul trecut renunță la antrenorul adus în vară. FCC Baschet Arad a anunțat că a ajuns aseară la un acord pentru despărțirea de sârbul Dejan Mudresa, iar veteranul Dan Moraru va asigura interimatul, alături de secundul Cristian Bondor.

„Dejan Mudresa și FCC Baschet Arad au ajuns, aseară, la un accord privind rezilierea, pe cale amiabilă, a relațiilor contractuale valabile pentru sezonul 2019-2020.

Bilanțul sârbului Dejan Mudresa pe banca Aradului s-a încheiat cu două victorii și două înfrângeri în actualul sezon din baschetul feminin românesc. 3 este locul ocupat de galben-albastre în clasamentul Grupei de Vest, sub formațiile din Satu Mare și Cluj-Napoca.

Interimatul pe banca tehnică va fi preluat de profesorul Dan Moraru, alături de secundul Cristian Bondor. Conducerea clubului arădean va căuta în următoarea perioadă o soluție pentru postul de antrenor principal al FCC Baschet Arad”, spune site-ul oficial al grupării arădene.

FCC Baschet Arad are un bilanț de 2 victorii și 2 înfrângeri în grupa Vest din LNBF cu Dejan Mudresa pe bancă. Arădencele au pierdut în prima etapă cu 54-62 pe terenul vicecampioanei CSM Satu Mare, iar în meciul de la începutul acestei săptămâni au pierdut acasă cu 62-64 în fața Universității Cluj, după o prestație mai puțin reușită în fața unei echipe care a avut o rotație mai mică. Cele două victorii ale galben-albastrelor în campionat au venit în fața ultimelor două clasate din grupă, care au numai înfrângeri până acum, 76-34 acasă cu BC Sirius Târgu Mureș și 85-43 la CSU Rookies Oradea.

Cu sârbul de 45 de ani pe bancă, FCC Baschet Arad a trecut în turul secund al Cupei României. Arădencele au pierdut prima manșă în deplasare, cu 53-60 la Târgoviște, dar s-au calificat grație unei evoluții foarte bune pe propriul teren, 78-37.

Dejan Mudresa a preluat formația de pe Mureș în acest sezon, după ce Bogdan Bulj a părăsit echipa pe care o ducea pe locul 3 în campionatul precedent, cu destinația China. Următorul meci oficial pentru FCC Baschet Arad este cel din 24 noiembrie, în deplasare cu ACS KSE Târgu Secuiesc, în ultima etapă a turului din grupa Vest.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!