Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

FCC Baschet Arad va juca un amical cu locul 3 din Euroligă, câștigătoarea din 2015

FCC Baschet Arad va juca un amical cu locul 3 din Euroligă, câștigătoarea din 2015

FCC Baschet Arad și-a anunțat programul meciurilor de pregătire. Galben-albastrele vor avea 6 partide amicale în perioada 7-21 septembrie, dintre care 5 în deplasare. Arădencele vor întâlni echipa de la care a venit antrenorul Dejan Mudresa, vor merge la un turneu în Slovacia și vor avea un meci de prezentare pe propriul teren cu PEAC Pecs. În Slovacia vor juca și cu ZVVZ USK Praga, locul 3 în ultima ediție a Euroligii.

FCC Baschet Arad se reunește în 2 septembrie și va începe pregătirea pentru următorul sezon sub comanda noului antrenor, Dejan Mudresa. Primele partide amicale ale arădencelor vor fi chiar împotriva echipei de la care a venit tehnicianul sârb, ZKK Vrbas Medela. Va urma apoi Diplomat Cup, turneu amical găzduit de Piestanske Cajky, la care ZVVZ USK Praga este cel mai sonor nume. Galben-albastrele vor încheia meciurile amicale pe propriul teren cu PEAC-Pecs, care îl are pe Peter Eleș în staff.

Programul partidelor de verificare, anunțat pe site-ul oficial al formației arădene:

ZKK Vrbas Medela – FCC Baschet Arad (7 septembrie, în Serbia)

ZKK Vrbas Medela – FCC Baschet Arad (8 septembrie, în Serbia)

Piestanske Cajky – FCC Baschet Arad (13 septembrie – turneu în Slovacia)

ZVVZUSK Praga – FCC Baschet Arad (14 septembrie – turneu în Slovacia)

BEAC Ujbuda Budapesta – FCC Baschet Arad (15 septembrie – turneu în Slovacia)

FCC Baschet Arad – PEAC-Pecs (21 septembrie, la Arad)

Vrbas Medela este ocupanta locului 8 în precedenta ediție a campionatului sârbesc. Piestanske Cajky a fost finalistă în campionatul Slovaciei. ZVVZ USK Praga este campioana Cehiei și participantă la ultimul Final 4 al Euroligii, când s-a clasat pe locul 3, după ce a câștigat finala mică cu Sopron. Formația cehă a câștigat Euroliga în 2015. BEAC Ujduba Budapesta a fost pe 10 în Ungaria în acest an, iar Peac Pecs a fost pe 4 după sezonul regulat, pierzând în primul tur de play-off.

*foto: baschetarad.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!