Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

FCC ICIM Arad a renunțat la Jenny Vernet

Andreea Vlase

Andreea Vlase
11.10.2017

Jenny Vernet

Formația galben-albastră a anunțat că renunță la pivotul Jenny Vernet prin intermediul site-ului oficial. Despărțirea s-a făcut pe cale amiabilă, iar clubul arădean caută înlocuitoare.

Americanca venită din NCAA 2 a jucat puțin în cele patru partide oficiale din acest debut de sezon. În total a strâns în jur de 46 de minute, cu 10 puncte. În meciurile din cupă, cu CS SCM Timișoara, Vernet nu a amenințat coșul, deși a avut aproape 16 minute la dispoziție.

În campionat a jucat jumătate de oră cu 10 puncte, 6 în meciul pierdut acasă cu Olimpia Brașov și 4 la Sfântu Gheorghe, într-o altă înfrângere. Cea mai bună prestație a avut-o în prima etapă cu brașovencele, când a adăugat 6 recuperări și un assist pentru 11 indice al eficienței.

După despărțirea de Vernet, FCC ICIM Arad a rămas cu patru straniere: Hadzovic, Tavic, Montgomery și Wingate. Echipa pregătită de Bogdan Bulj caută o nouă variantă care să dea mai multă satisfacție. Rămâne de văzut dacă lotul va fi completat până la următorul meci al galben-albastrelor, programat vineri de la ora 18, acasă, cu Universitatea Cluj.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!