Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Fila Smith: ,,Dacă ne vom menţine o defensivă puternică, vom ieşi victorioase şi în duelul următor”

Sergiu Vicaș

Sergiu Vicaș
13.11.2014

Fila Smith, jucătoarea care face parte din lotul echipei CSU Oradea a acordat un interviu în exclusivitate pentru cititorii Total Baschet cu privire la evoluţia echipei până acum în acest sezon, făcând următoarele afirmaţii:

,,Sunt de părere că în confruntarea cu Rapid am meritat să ieşim victorioase din cauza unor aspecte pe care ni le-am pregătit în urma înfrângerii împotriva echipei din Satu Mare. Cât despre meciul viitor, ţin să precizez că vom prelua lucrurile pozitive pe care le-am făcut în partidele precedente, să aruncăm şi să atacăm mai mult, jucând ca o adevărată echipă. Dacă ne vom menţine o defensivă puternică, vom ieşi victorioase şi în duelul următor.
Până acum, sezonul a fost unul dificil. Încă încercăm să facem conexiuni între noi în ceea ce priveşte stilurile de joc, dar sunt de părere că suntem pe drumul cel bun cât timp ne menţinem o stare pozitivă în teren.”

Următoarea confruntare pentru orădence se va disputa împotriva echipei CS Nova Vita Târgu Mureş, vineri de la ora 12:30 în Arena Antonio Alexe.

*Foto: SSU Athletics

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!