Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

FINAL 4. Arad - Târgoviște, finala din semifinale

Ciprian Petcut

Ciprian Petcut
31.03.2013

FINAL 4 Cupa României

Sala Universității din Alba Iulia

Luni, 1 aprilie, ora 20:15

TV: DIGI SPORT 3

  Fișa meciului  

Un joc ce trebuia să aibă loc în finală, duelul ICIM Arad – CSM Târgoviște, se dispută în penultimul act al Cupei României la baschet feminin, ediția 2012-2013. Final Four-ul acestei competiții are loc în perioada 1-2 aprilie, la Alba Iulia.

În El Clasico de România se întâlnesc primele 2 echipe clasate la finalul sezonului regulat. Arad și Târgoviște au realizat mai mereu jocuri spectaculoase când s-au întâlnit și așa se anunță și confruntarea de luni seară. De data aceasta miza duelului este una și mai mare, un loc în finala Cupei României.

Din 2005 până acum, derby-ul României în baschetul feminin s-a disputat de 26 de ori, Târgoviște izbutind să învingă de 17 ori, în timp ce Aradul a făcut-o de 9 ori. Deținătoarea Cupei României, CSM Târgoviște, are în palmares 7 Cupe a României și își dorește să obțină un nou trofeu. De partea cealaltă, Univ. Goldiș ICIM Arad a reușit să obțină acest trofeu doar o singură dată, în 2011, după o finală jucată cu Satu Mare.

În acest sezon, cele două echipe și-au împărțit victoriile, ambele combatante câștigând jocul de pe teren propriu. Vom vedea cine va reuși să iasă învingător din acest duel, având în vedere că disputa se joacă pe teren neutru, ambele pornind cu șanse egale la victorie.

De notat faptul că arădencele nu vor putea conta în această confruntare pe serviciile a doua jucătoare importante. Sârboaica Suzana Milovanovic și tricolora Cristiana Cutaș vor absenta din cauza accidentăriilor suferite.

Practic acest duel este o reeditare a semifinalei Cupei României din sezonul trecut, când târgoviștencele s-au impus lejer cu scorul 70-47, dar de atunci s-au schimbat puțin lucrurile, ambele echipe fiind de valori sensibil egale. În finală, dâmbovițencele au obținut un nou succes destul clar în fața echipei Sportul Studențesc, obținând trofeul pus în joc.

Partida Univ. Goldiș ICIM Arad – CSM Târgoviște  va avea loc luni, începând cu ora 20:15, în direct pe DIGI Sport 3.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!