Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Final 4 CEWL. Aradul întâlnește pe Trutnov în semifinale

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
22.02.2013

Final Four CEWL

Sâmbătă, 23 februarie

Ora 16:00

Live video aici

În acest weekend va avea loc Final Four-ul Ligii Europei Centrale (CEWL), în orașul Brno, Cehia. Reprezentativa României la acest turneu final, Univ. Goldiș ICIM Arad, va întâlni în prima semifinală pe deținătoarea trofeului, Kara Trutnov.

Arădencele s-au calificat de pe prima poziție a grupei B, având 6 victorii din tot atâtea partide disputate. Un parcurs excelent, ce o face mare favorită pentru câștigarea acestui trofeu european. Cehoaicele au fost repartizate în grupa B a CEWL, terminând-o pe poziția a doua, cu 2 victorii și 2 înfrângeri suferite, în spatele echipei maghiare DKSK Miskolc.

Partida dintre cele două echipe este de fapt o reeditare a finalei din sezonul trecut, atunci când formația din Trutnov a învins la limită, după un meci în care oficialii clubului arădean au contestat maniera de arbitraj.

Vezi o prezentare a echipei Kara Trutnov!

În campionatul Cehiei, Trutnov se situează pe locul al 4-lea, cu 11 succese și 12 înfrângeri, în timp ce Aradul este liderul Ligii Națioanle de baschet feminin, cu doar 2 înfrângeri suferite în acest sezon.

Partida ICIM Arad – Kara Trutnov va avea loc sâmbătă, de la ora 16:00, ora României. Partida va fi transmisă live video pe internet, și poate fi vizionată accesând linkul acesta.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!