Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

FINAL 4. Duelul antrenorilor străini

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
30.03.2013

Deri Csaba Miroslav Popov

Mai sunt doar 2 zile până la startul Final Four-ului Cupei României la baschet feminin, ediția 2012-2013. Evenimentul va avea loc la Alba Iulia și vor participa 4 dintre cele mai bune echipe din România: Sfântu Gheorghe, Alba Iulia, Arad și Târgoviște.

În prima semifinală a acestui turneu final se vor întâlni ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe și echipa gazdă, CSU Alba Iulia. Partida va avea loc luni, 1 aprilie, de la ora 18:00, în direct pe DIGI Sport 3.

O confruntare interesantă în acest duel este cel de pe banca tehnică. Miroslav Popov pentru Alba Iulia, respectiv Deri Csaba la Sf. Gheorghe, sunt cei doi antrenori care conduc cele două semifinaliste. Ambii sunt străini și de la venirea lor, formațiile antrenate de ei joacă un baschet frumos și au obținut o clasare bună în campionat.

Maghiarul Deri Csaba antrenează pe Sf. Gheorghe de la începutul sezonului, reușind să facă lucruri excelente. S-a clasat surprinzător pe locul al 4-lea în Liga Națioanală de baschet feminin, producând câteva surprize neașteptate, iar în Cupa României, Csba a condus fără probleme echipa sa spre Final Four acestei competiții.

De partea cealaltă, sârbul Miroslav Popov a venit de puțin timp la Alba Iulia, dar a reușit să revigoreze această echipă care părea la un moment dat că mergea spre o pantă abruptă, fără întoarcere. A obținut câteva rezultate bune și cel mai important lucru a fost că a revigorat jocul formației din Alba Iulia, aceasta jucând un alt baschet de la venirea pe bancă tehnică a sârbului.

Vom vedea cine va reuși să câștige acest duel străin și reacțile celor doi în momentele decisive ale partidei, pentru că vor fi și acelea.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!