Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

FINAL 4. Prezentare Univ. Goldiș ICIM Arad

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
28.03.2013

Luni, 1 aprilie se dispută semifinalele din cadrul turneului final al Cupei României la baschet feminin, ediția 2012-2013. Acest Final Four se va disputa la Alba Iulia în perioada 1-2 aprilie. Toate jocurile înafară de cel din semifinala mică vor fi transmise de postul de televiziune DIGI Sport 3.

Univ. Goldiș ICIM Arad întâlnește în a doua semifinală pe CSM Târgoviște, într-o reeditare a semifinalei din sezonul trecut al Cupei României.

Arădencele au obținut biletele pentru acest turneul final destul de ușor, chiar dacă au întâlnit în optimi pe vicecampioana României. În primul tur, ICIM-ul a câștigat fără nicio problemă cele două dispute cu Olimpia Brașov, trecând cu scorul 89-41 respectiv 95-33. În optimile de finală a înfruntat pe CSM Satu Mare, calificându-se en-fanfare cu scorul general de 160-117.

La acest Final Four, Aradul nu va putea conta pe 2 jucătoare importante, Suzana Milovanovic și Cristiana Cutaș fiind accidentate.

Mai jos vă prezentăm lotul echipei Univ. Goldiș ICIM Arad pentru acest turneu final:

Numele jucătoarei Țară
Adela Mercea România
Chrissy Givens America
Carla Bartee America
Christina Wirth America
Jennifer Risper America
Cristina Ciocan România
Monika Brosovszky România
Alina Crăciun România
Kari LaPlante America
Diana Moraru România
Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!