Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

FINAL 4. Risper vs Ajavon, lupta conducătorilor de joc

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
31.03.2013

   
 Jennifer Risper Matee Ajavon

La Alba Iulia are loc Final Four-ul Cupei României la baschet feminin, ediția 2012-2013. În cea de-a doua semifinală se vor duela Univ. Goldiș ICIM Arad și deținătoarea acestui trofeu, CSM Târgoviște. Cele două echipe sunt primele două în clasamentul LNBF și vor lupta pentru calificarea în finla Cupei României.

Un duel interesant în acest meci o constituie conducătorii de joc a celor două echipe. Jennifer Risper de la Arad și Matee Ajavon de la Târgoviște, sunt jucătoarele care conduc jocul celor două mari rivale din baschetul românesc. Ele vor duce greul pe întreagă partdă având în vedere că nu prea sunt soluții pe banca de rezervă.

Americanca Risper în vârstă de 27 de ani, are acumulat în acest sezon de LNBF, medii  pe meci de 10.3 puncte, 4.3 recuperări, 4.2 pase decisive și 15.8 eficiență. De partea cealaltă, america Ajavon a venit doar din iarnă la Târgoviște, dar s-a făcut imediat remarcată. A avut prestații foarte bune mai ales în Euroligă și în jocurile importante din LNBF. În 12 partide jucate pentru campioana României, Matee Ajavon are o medie de 8.5 puncte pe meci, 2.2 pase decisive, 3.8 recuperări și 10.6 eficiență.

Derby-ul României în baschetul feminin românesc, Arad - Târgoviște are loc luni, de la ora 20:15, pe DIGI Sport 3.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!