Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Final Four: Firma ”Inedit” este sponsorul oficial al turneului

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
24.03.2011

Firma ”Inedit” din Satu Mare este sponsorul oficial al evenimentului. Denumirea completa a turneului este Cupa României Inedit. Inedit este o firmă de confecții care a asigurat Paulei Seling costumația pentru concursul Eurovision 2010.

Ultimul act al Cupei României Inedit la baschet feminin se va desfășura la Satu Mare, vineri și sâmbătă. Echipele ICIM Universitatea ”Vasile Goldiș” Arad, LMK Sepsi Sfântu Gheorghe, SCM CSS Universitatea Craiova și CSM Satu Mare se luptă, în acest sezon, pentru trofeu.

Potrivit tragerii la sorți, în cele două semifinale se vor întâlni ICIM Universitatea ”Vasile Goldiș” Arad cu Sepsi Sfântu Gheorghe și CSM Satu Mare cu CSM CSS Universitatea Craiova. Ambele semifinale, dar și finalele Cupei României Inedit vor fi transmise de TVR3, în direct.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!