Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Final Four-ul Cupei României la baschet feminin, gata de start

Final Four-ul Cupei României la baschet feminin, gata de start

Lupta pentru trofeul Cupei României la baschet feminin se dă în acest weekend la Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe. Meciurile din cadrul turneului Final Four vor avea loc în perioada 15-16 februarie iar semifinalele sunt programate sâmbătă după cum urmează:

FCC Baschet Arad – ACS KSE Târgu Secuiesc (ora 16:30, in direct pe FRB TV)

Agronomia București – ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe (ora 19:00, in direct pe FRB TV)

Finala se va disputa duminică începând cu ora 19:30, iar aceasta va fi de asemenea transmisă de către FRB TV pe YouTube. Formația din județul Covasna găzduiește pentru a patra oară la rând F4 Cupa României la feminin. 

În sferturile de finală, FCC Baschet Arad a trecut în dublă manșă de Olimpia Brașov, scor 144-120 la general. Echipa din Târgu Secuiesc s-a duelat cu CS ”U” Cluj, pe care a învins-o după două meciuri cu 131-120 la general.

Agronomia București a lăsat-o acasă pe CSM Alexandria după 105-92 la general și o manșă retur întreruptă de o pană de curent. Dintre echipele prezente la F4, Sepsi a avut poate cel mai greu adversar în sferturi, pe CSM Satu Mare, de care a trecut la o diferență confortabilă, scor 161-130 la general.

ACS KSE Târgu Secuiesc și Agronomia București se află în premieră la turneul final de Cupa României, în timp ce FCC Baschet Arad revine la F4 după o pauză de un an. Sepsi a câștigat ultimele două ediții ale Cupei României

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!