Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

FINALA 2014. Jose Araujo: „Am luat-o de la zero în acest sezon şi am ajuns aproape de vârf“

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
28.04.2014

Campioana României, Univ. Goldiș ICIM Arad dispută o nouă finală de campionat împotriva lui CSM Târgoviște, într-o reeditare a finalei din sezonului trecut al Ligii Naționale de Baschet Feminin.

Înaintea ultimului act, antrenorul arădencelor, portughezul Jose Araujo a prefațat partidele cu Târgovite.

„Mă simt bine în postura de antrenor al uneia din echipele finaliste a campionatului. Cine se gândea, în septembrie, că vom ajunge aici? Dar ne-am făcut treaba şi am ajuns până aici. Sunt fericit că fetele pe care le pregătesc vor juca a 3-a finală în acest sezon. Este o finală tare, dar am muncit tot sezonul pentru a putea fi în această fază. Fetele se resimt, a fost totuşi un sezon lung, cred că suntem singurii în baschetul feminin românesc care în acest sezon am disputat vreo 50 de meciuri.”

„Târgovişte a meritat la rândul ei să ajungă aici. E o echipă valoroasă, şi a fost şi înainte să vină Givens. Am luat-o de la zero în acest sezon, şi am ajuns aproape de vârf. Toată lumea trebuie să respecte munca pe care am făcut-o, şi ce am realizat. Fanii noştri reprezintă o armă importantă, şi sper să vină într-un număr cât mai mare să ne ajute, cum au mai făcut-o de atâtea ori“, a declarat Jose Araujo pentru Total Baschet

Finala ICIM Arad – Târgovişte se joacă după sistemul “cel mai bun din 5 meciuri”, cu primele două la Arad, marţi de la ora 18 şi miercuri de la ora 19, ambele în direct pe Digi Sport 3.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!