Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

FINALA 2014. Marius Dobă: „Ar cântări foarte mult o victorie a CSM-ului la Arad în economia finalei”

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
28.04.2014

Vicecampioana României, CSM Târgoviște se duelează cu marea rivală din Arad pentru un nou titlu de campioană a României în finala LNBF. Primele două jocuri vor avea loc la Arad, marți și miercuri, de la orele 18:00, respectiv 19:00. Ambele confruntări vor fi la DIGI Sport 3.

Managerul echipei din Târgoviște, Marius Dobă a vorbit despre această finală:

„Fetele sunt pregătite, sunt montate și conștiente că au venit la Arad să lupte și să încerce să facă o surpriză frumoasă, să dovedim că am meritat să ajungem în finală.  Ar cântări foarte mult o victorie a CSM-ului la Arad în economia finalei, deși dacă vom câștiga un meci, nu înseamnă că finala este gata. Este adevărat, următoarele meciuri vor fi la noi, dar în această finală, fiecare partidă va fi la fel de grea. Șansele în momentul de față sunt de partea Aradului din toate punctele de vedere, dar noi sperăm să le ducem de partea noastră. Noi vom lupta și încerca să ieșim din această finală cu fruntea sus. Nu prea avem atuuri în fața adversarelor, singurul atuu ar fi că fetele nu au presiune psihică, ele deja știu că ne-am depășit obiectivul. Toată lumea este conștientă de treaba asta și ar trebui să jucăm relaxați și să încercăm să câștigăm.” a declarat Marius Dobă pentru MDI Tv

CSM Târgoviște a terminat sezonul regulat al LNBF pe poziția a 3-a cu trei înfrângeri suferite.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!