Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Finala feminină a ajuns la jocul cu numărul 3

Mihai Lițiu

Mihai Lițiu
06.05.2013

Meciul 3
Sala Sporturilor Arad
Marți 7 mai 19:45
Transmisie TV - Digisport 3
 1 Fisa jocului  1

Deşi au beneficiat de un buget net inferior, au un lot cel puţin numeric inferior şi trăiesc cu stigmatul că ultimele performanţe au venit doar în anii în care echipa din Târgovişte participa cu junioarele sau nu era înscrisă în prima ligă valorică, elevele lui Dan Moraru au reuşit surpriza şi au câştigat primul meci al finalei, obţinând şansa de a câştiga titlul pe teren propriu.

De partea cealaltă Florin Nini şi compania au de demonstrat că primul meci a fost doar un accident şi Târgovişte este întâia forţă în baschetul feminin românesc. Dâmboviţencele au trăit periculos şi puteau pierde şi meciul al doilea când echipa din Arad a ratat de două ori în ultimele 8 secunde. Deşi un titlu câştigat în faţa propriilor suporteri poate fi mai dulce decât unul câştigat în deplasare, cu siguranţă că fosta reprezentanţă a României în Euroliga va încerca să încheie cât mai repede conturile cu galben-albastrele pentru a nu risca un eventual meci decisiv la Târgovişte.

Un factor important va fi şi publicul arădean, public care a ştiut să-şi împingă din spate favoritele în momentele dificile din finalele care au adus ultimele două titluri la Arad, împotriva echipelor din Satu Mare şi Sfântu Gheorghe. În cazul în care arădenii vor renunţa la confortul canapelelor şi vor alege să-şi susţină echipă la sală şi nu în faţa televizoarelor, aceştia pot constitui elementul care contrabalansează avantajele oaspetelor.

Partida cu numărul 3 se va desfăşura marţi, 7 mai începând cu ora 19:45 şi va fi transmisă în direct pe postul Digisport 3.

Foto: Marius Tudor

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!