Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Finala LNBM. Brigada de arbitri care va oficia meciul șase

Finala LNBM. Brigada de arbitri care va oficia meciul șase

Meciul șase al finalei Ligii Naționale de Baschet Masculin are loc în această seară, 28 mai, în BTarena și pornește de la 3-2 la general pentru U-BT Cluj-Napoca. „Studenții” au șansa să cucerească al treilea titlu consecutiv.

Pentru acest joc de la Cluj-Napoca au fost delegați Marius Ciulin, Ciprian Stoica și Alin Faur, doi dintre aceștia regăsindu-se și în brigada care a oficiat meciul cinci.

Pe parcursul finalei LNBM, ediția 2022/2023, toți au prins un meci atât la Oradea, cât și la Cluj-Napoca. Stoica a fost delegat în două rânduri, iar Ciulin și Faur de trei ori pe parcursul duelului pentru titlu.

Marius Ciulin a fost prezent în două partide de la Oradea (meciurile doi și cinci), precum și în meciul patru al finalei, care a avut loc la Cluj-Napoca. Ciprian Stoica a fost și el în brigada care a oficiat meciul doi, respectiv meciul cinci, iar Alin Faur a prins deschiderea finalei, respectiv meciurile patru și cinci.

Brigada o să fie astfel asemănătoare celei din meciul patru, din 22 mai, când în BTarena clujenii au reușit să egaleze seria la general prin succesul cu 86 la 80.

Dintre cei trei, Faur a arbitrat în 12 rânduri una dintre finalistele campionatului din acest sezon. Oficialul a fost delegat la acest număr de meciuri ale lui CSM Oradea pe parcursul stagiunii în curs.

Meciul șase al finalei va începe în această seară, 28 mai, de la ora 18.00 și va fi transmis pe Digisport 4, Prima Sport 4, respectiv FRB TV.

*foto: Manases Sándor / u-bt.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    of,of, mai, mai
    faurul s-a lipit ca marca de scrisoare de finala asta. As fi preferat Olaru si in ultima instanta Grigoras, decit faurul ! Sa fie clar faurul face ce face din pro-stie nu din rea vointa [ scuzati cuvintul "vointa" :) ]

    cu 10 luni în urmă (28.05.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!