Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Flavia Ferenczi aduce victoria Clujului în meciul cu Brașovul

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
11.10.2012

58 - 53
10-17, 15-15, 20-16, 13-5
  Statistica  

U Cluj Napoca a obținut prima victorie în acest sezon competițioal al LNBF. Jucătoarele antrenate de Florin Covaciu au învins pe Olimpia CSU Brașov cu 58 – 53, la capătul unui sfert 4 în care au reușit să îți țină adversarele la doar 5 puncte marcate și să întoarcă un meci în care au fost conduse timp de 38 minute.

Flavia Ferenczi a marcat 29 puncte, jumătate dintre punctele echipei și a fost cea mai bună jucătoare a lui ”U”. Cea mai important reușită a jucătoarei a venit cu 1 minut și jumătate până la final când a băgat mingea în coș de la mare distanță și a adus Clujul în avantaj pentru prima dată în meci, 54 – 53.  Tot ea a dat dovadă de calm pe final de meci când a înscris 2 libere ce au mărit avansul lui 3 lungimi, 56 – 53.

Andreea Pop a înscris 12, iar Kata Meszaros 11.

La Brașov, Gabriela Cursaru și Brittany Mingo au marcat câte 15 puncte. Biljana Stjepanovic a înscris 12 puncte și a recuperate 9 mingi, iar Melanie Thornton a avut 6 puncte și 16 recuperări.

Ambele echipe au marcat foarte slab din acțiune, sub 34%, dar Clujul a reușit să înscrie 33% dintre aruncările de trei puncte încercate, față de 12% ale oaspetelor.

Clujul va juca în weekend la Oradea, iar Brașovul va întâlni pe propiul teren pe Nova Vita Tg. Mureș.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!