Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Flavia Ferenczi: ”Dacă arbitrajul va fi ca la Cluj, «U» nu are șanse la Alba Iulia”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
16.03.2011

Jucătoarea echipei ”U” Cluj, Flavia Ferenczi, a declarat, miercuri, pentru totalbaschet.ro, că meciul cu LPS Alba Iulia, din deplasare, este unul decisiv pentru formația la care este legitimată. Sportiva ar dori ca prestația arbitrilor să fie una corectă și să nu fie avantajată nicio formație în această întâlnire.

”Dacă arbitrajul va fi ca și la noi acasă nu avem nicio șansă la victorie. Eu sper să nu se repete istoria de la Cluj și să se fluiere corect. Mai bine pierdem la 30 de puncte și măcar știm o treabă”, a mai spus Flavia Ferenczi pentru totalbaschet.ro.

Jucătoarea a recunoscut că echipierele grupării din Cluj resimt o oarecare oboseală. ”Având în vedere că noi am fost și la turneul de sală al Campionatului Național feminin Under 20 de la Baia Mare pot spune că acest lucru se simte. Am avut multe meciuri în ultima perioadă iar jucătoarele de la Alba Iulia au și avatajul terenului propriu”, a completat Ferenczi.

Flavia Ferenczi a precizat că ”U” are, totuși, un avantaj la Alba Iulia: ”Atu-ul nostru este că suntem o echipă mai tânără, de junioare, și plus de acest lucru avem și o bancă mai lungă, ceea ce nu se întâmplă la adversarele noastre de miercuri. Dacă vom învinge, la cel puțin două puncte, nu mai avem cum să pierdem locul 1 în Divizia A2”.

Înainte de partida dintre LPS Alba Iulia și ”U” Cluj, gazdele ocupă primul loc în Divizia A2 cu opt victorii din tot atâtea posibile, în timp ce formația de pe Someș se află pe poziția a doua în clasament, cu șapte meciuri câștigate din opt disputate. Inițial, meciul trebuia să aibă loc pe 22 februarie 2011, însă jocul a fost amânat de FRB, la cererea oficialilor echipei oaspete.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!