Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Fleșeriu vs Pipera, duelul antrenorilor în derby-ul Târgoviște - Alexandria

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
27.10.2013

Dan Fleșeriu Mădălin Pipera

În derby-ul etapei a 5-a din Liga Națională de baschet feminin, față în față se vor întâlni CSM Târgoviște și CS Teleorman Alexandria.

Pe lângă duelul propriu-zis, în acest meci avem o confruntare între Dan Flșeriu și Mădălin Pipera, antrenorii celor două echipe ce se vor înfrânta luni seară.

Sibianul Fleșeriu, tehnicianul vicecampioanei României, CSM Târgoviște s-a întâlnit în decursul anilor în cariera sa cu Alexandria de 35 ori. Acesta a reușit să obțină 26 de succese și să pierdă doar 9 confruntări. De partea cealaltă, Pipera s-a întâlnit față în față cu Târgoviște de 17 ori. În ultimii 7 ani, acesta a izbutit să conducă echipa sa spre victorie doar în 2 rânduri, acumulând 15 înfrângeri în fața Târgoviștei.

Rămâne de urmărit cine va reuși să iasă câștigător din acest duel interesant al antrenorilor. Partida CSM Târgoviște vs CS Teleorman Alexandria va avea loc luni, 28 octombrie, de la ora 18:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!