Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Florentina Ardeleanu: "S-ar putea să plec de la Sfântu Gheorghe"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
24.06.2011

După două sezoane petrecute la Universitatea Cluj-Napoca Florentina Ardeleanu s-a alăturat, la începutul stagiunii trecute, formaţiei BC Sepsi Sfântu Gheorghe.

În 28 de meciuri jucate pentru gruparea din Covasna, "Flori" a avut medii de 11 puncte, 3 recuperări, 2 pase decisive şi 2 mingi câştigate în aproximativ 28 de minute petrecut pe parchet. Cea mai bună performanţă a înregistrat-o în prima parte a sezonului, în partida câştigată de echipa sa în faţa celor de la Alba Iulia, scor 90-56. Atunci sportiva originară din Cluj-Napoca a înscris 26 de puncte, a recuperat 6 mingi şi a distribuit 4 pase decisive pentru un index de 32 de unităţi la capitolul eficienţă.

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru Ardeleanu afirmă că s-ar putea să plece de la Sfântu Gheorghe, ea negociind în momentul de faţă cu mai multe formaţii.

E posibil să plec de la Sfântu Gheorghe, însă deocamdată nu m-am hotărât 100%. Sunt în negocieri cu mai multe echipe, am primit mai multe oferte. Rămâne să mă hotărăsc, nu ma grăbesc în această privinţă.

Întrebată dacă gruparea din Sfântu Gheorghe i-a oferit o prelungire de contract aceasta a răspuns afirmativ.

Da, sunt în negocieri şi cu Sfântu Gheorghe, vorbesc şi cu ei. Este adevărat că ajung săptămâna această la Sfântu Gheorghe însă nu pentru a semna după cum se crede. Nu este nimic sigur. Dacă mergeam să semnez îţi spuneam. Cel mai probabil mă voi hotărî săptămâna viitoare, până miercuri mai mult ca sigur voi şti.

 Foto: Gyurko Balazs

2 comentarii la aceasta stire:
  • lorand :

    pici
    succes oriunde ai merge:)

    cu 12 ani în urmă (24.06.2011) Raspunde
  • szimona nagy :

    pici
    mai buna jucatoare ca pici nu cred ca va veni.....la sepsi...

    cu 12 ani în urmă (25.06.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!