Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Florin Mureșan (CSM Satu Mare): ”Trebuie să ne concetrăm, <U> s-a întărit!”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
29.09.2012

florin muresan csm satu marePreședintele secției de baschet de la CSM Stau Mare, Florin Mureșan, consideră că meciul echipei sale din această etapă trebuie tarat cu maximă seriozitate deoarece adversara, U Cluj Napoca, este o formație mai puternică decât în sezonul trecut.

Oficialul sătmărean spune, conform Gazeta de Nord-Vest, că transferul lui Lucas Italee Malin este complet, cartea verde a jucătoarei sosind de la fostul său club.

A venit și cartea verde din Croația, acolo unde a evoluat sezonul trecut Italee. Mergem optimiști la Cluj și sper să obținem a doua victorie din campionat. Clujul s-a mai întărit față de anul trecut, așa că trebuie tratat jocul cu maximă concentrare, a declarat Florin Mureșan.

CSM Satu Mare și U Cluj Napoca se întâlnesc sâmbătă după amiază, de la ora 16:00, pe terenul celei din urmă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!