Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Florin Mureșan: „E a 4-a finală de campionat pentru CSM, dar acum suntem cel mai aproape de trofeu”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
21.05.2019

Florin Mureșan: „E a 4-a finală de campionat pentru CSM, dar acum suntem cel mai aproape de trofeu”

CSM Satu Mare a reușit să revină de la 0-2 în finala Ligii Naționale de Baschet Feminin și să împingă ultimul act în jocul decisiv. Meciul cu titlul pe masă se dispută astăzi, de la ora 19:00, pe terenul campioanei ultimelor trei ediții, ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. Dacă alb-verzile caută al 4-lea titlu la rând, CSM Satu Mare speră să câștige primul trofeu intern.

„Această finală merita un meci cinci, un decisiv. După victoriile de acasă, din fața minunaților noștri suporteri, mergem încrezători la Sfântu Gheorghe. Ne dorim mult acest titlu, practic e a patra finală de campionat pentru CSM, dar acum suntem cel mai aproape de trofeu. Le mulțumim fanilor noștri care vor face deplasarea la Sfântu Gheorghe și sperăm ca la final să ne bucurăm împreună”, a declarat Florin Mureșan, managerul secției de baschet de la CSM Satu Mare, pentru Gazeta de Nord-Vest.

CSM Satu Mare joacă a 4-a finală de campionat din istoria clubului și și-a depășit deja cea mai bună performanță în ultimul act. Formația sătmăreană a pierdut celelalte trei finale pe care le-a disputat cu 0-3 și 1-3, astfel că cele două meciuri câștigate în această finală reprezintă o premieră pentru club.

Reamintim că cele două echipe care își dispută titlul s-au întâlnit și în finala de anul trecut, când Sepsi câștiga finala cu 3-1. Și atunci alb-verzile conduceau cu 2-0 după primele partide de la Sepsi Arena. CSM Satu Mare a putut obține o singură victorie acasă în precedenta stagiune, iar anul acesta a avut forța să ducă finala în meciul decisiv. Maikel Lopez nu va putea conta nici la acest joc pe accidentata Dlesha Lloyd.

Cele două echipe sunt la a 4-a finală în două sezoane, disputându-și și Cupa României în ultimele două ediții. Sepsi a câștigat toate cele trei trofee pentru care s-a bătut în finală cu sătmărencele, inclusiv cupa din acest an, în care a fost o diferență de patru puncte.

Meciul 5 al finalei dintre ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și CSM Satu Mare se dispută astăzi, de la ora 19:00, la Sepsi Arena și va putea fi urmărit în direct aici. Pentru a câștiga primul titlu sătmărencele trebuie să reușească o premieră: să învingă pe ACS Sepsi SIC la Sfântu Gheorghe, ceea ce nu s-a întâmplat din 2012 până acum.

*foto: frissujsag.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    Muresan castiga eventual la masa verde,dar niciodata cu SEPSI SIC!

    cu 4 ani în urmă (24.05.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!