Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Florin Mureşan: "E vorba de o nouă provocare, o luăm de la zero"

Paul Olar, totalbaschet.ro

Paul Olar, totalbaschet.ro
22.08.2013

CSM Satu Mare a reuşit să treacă peste problemele financiare din ultima perioadă şi este aproape pregătită de noul sezon competiţional. Sătmărencele vor aborda următoarea stagiune într-o formulă inedită, cu Petru Eleş principal şi cu un buget mult mai mic faţă de cel din anii trecuţi.

După o lungă perioadă în care nu a dorit să răspundă apelurilor noastre, Florin Mureşan a vorbit despre ultimele noutăţi venite dinspre Satu Mare.

Ne puteţi confirma venirea lui Eleş în postura de antrenor principal ?

Da, este vorba de o revenire acasă a lui Petre căci proiectul nostru era să aducem cât mai multe persoane din Satu Mare la club. Este o provocare, o luăm de la capăt. E la fel ca și cum s-ar fi terminat planul cincinal și o luăm de la zero. Practic, asta e ideea, cu bani mai puțini, cheltuieli mai mici, însă vom încerca să scoatem maximul. Lotul este conturat cam 90%, dar până nu semnăm și ne reunim, nu anunțăm nimic.

În urmă cu două sezoane aţi avut mai multe contre cu Petru Eleş, s-au rezolvat şi aceste probleme ?

Nu cred că au fost probleme, ele au existat acum doi ani. Între timp ele s-au rezolvat, iar noi ne știm de prea multă vreme ca să avem răutăți.

Ce se întâmplă cu datoriile din sezonul precedent ?

Nu avem datorii colosale, dar domnul primar a promis că zilele acestea totul se va achita în cel mai scurt timp. Când va fi conferință de presă, ne va spune dânsul și atunci o să fie ceva mai concret. El a promis că în primul și primul rând, nimeni nu va rămâne cu restanțe dintre jucătoarele sau antrenorul ce au fost în sezonul trecut. Este mai greu, sunt probleme cu banii, însă se va achita.

Aveţi impus un obiectiv ?

Este greu să văd un obiectiv. Noi ne dorim să fim pe podium, nu știu ce fac celelalte echipe, în funcție de ce o să fie în campionat. Degeaba pot să spun că vreau în primii patru dacă Târgoviște și altele își fac alte echipe. Vom încerca să ne menținem anul acesta și pe urmă vom vedea dacă putem să intrăm în primii opt.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!