Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Florin Mureșan: ”În mod normal e un meci pe care trebuie să îl cîștigăm!

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
21.02.2013

CSM Satu Mare va întâlni astăzi, de la ora 12:30, pe Olimpia CSU Brașov într-un meci devans din cadrul etapei a 24a a LNBF.

Florin Mureșan, președintele secției de baschet de la CSM Satu Mare a explicat că motivul pentru care partida a fost programată la acestă oră îl reprezintă doleanța clubului oaspete, care a dorit să lege două deplasări.

Știm că e o oră nepotrivită pentru suporteri dar aveam o datorie față de echipa din Brașov după ce în tur și ei au acceptat să jucăm mai repede. Ei au legat deplasările de la Oradea și Satu Mare și am fost astfel de acord să jucăm joi în loc de sîmbătă, a spus Florin Mureșan conform Gazeta de Nord-Vest.

Referitor la partidă, oficialul sătmărean afirmă că nu are emoții în ceea ce privește rezultatul.

În mod normal e un meci pe care trebuie să îl cîștigăm dacă ne uităm la diferența de valoare a celor două loturi. Doar că pentru a evita eventualele surprize neplăcute ar fi de preferat ca fetele să trateze cu maximă seriozitate meciul încă din prima secundă, a mai spus Mureșan.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!