Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Florin Mureşan: "Meciul cu echipa din Arad nu este o revanşă"

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
15.10.2011

Preşedintele secţiei de baschet de la echipa CSM Satu Mare, Florin Mureşan, a declarat că partida de duminică, dintre CSM şi BC ICIM Universitatea "Vasile Goldiş" Arad nu reprezintă o revanşă pe care gazdele o au de luat din sezonul trecut, atunci când adversarele au cucerit medaliile de aur în prima ligă feminină.

Oficialul grupării ardelene este convins de faptul că această partidă nu este, cel puţin în etapa a treia, una decisivă. "Nu e vorba de nicio revanșă acum. E un meci important pentru noi dar nu unul capital. Suntem la început de sezon iar în campionat se mai pot întâmpla multe. Revanșă ar fi dacă i-am bate în finală la anul", este de părere președintele secției de baschet de la CSM Satu Mare.

Florin Mureşan a mai făcut apel la suporteri: "Fetele s-au antrenat foarte bine în această săptămână și am mare încredere în forța echipei. Sper să avem sala plină iar fanii să ne ajute să trecem cu bine peste acest prim derby din acest campionat".

Etapa a treia a turului primei ligi, la feminin, programează reeditarea finalei sezonului precedent. Faţă în faţă se vor afla echipele CSM Satu Mare şi BC ICIM Universitatea "Vasile Goldiş" Arad într-o întâlnire care se va desfăşura duminică, de la ora 18.30, pe terenul primei formaţii

Înaintea meciului dintre CSM Satu Mare şi BC ICIM Universitatea "Vasile Goldiş" Arad, oaspetele se află pe primul loc în Divizia A, cu cinci puncte din trei meciuri, în timp ce gazdele ocupă poziţia a patra, cu patru puncte, însă din două partide disputate. Gruparea din Arad are un joc în plus deoarece a disputat în devans o partidă din cadrul etapei a patra pentru a putea evolua în Liga Europei Centrale.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!