Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Florin Mureșan: "Trebuie odată să batem și noi pe Târgoviște"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
18.03.2013

Marți de la ora 18:00, vicecampioana României, CSM Satu Mare va da piept cu campioana en-titre, CSM Târgoviște. Partida este una restanță din etapa 21-a al LNBF. Un lucru interesant este faptul că în întâlnirile directe, Târgoviște are un zdrobitor 18-0.

Înaintea acestui meci, președintele echipei din Satu Mare, Florin Mureșan crede că odată trebuie să vină și victoria echipei sale.

“Cu siguranță va fi un spectacol deosebit mai ales că acum meciul nu are o miză deosebită, noi avînd în mare măsură locul trei asigurat iar Tîrgoviște primul loc la finele sezonului regulat. Ne dorim mult o victorie pentru a intra cu un moral bun în play off și, de ce nu pentru că trebuie odată să batem și noi pe Târgoviște”a declarat acesta pentru satumaresport.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!