Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Florin Mureșan: "Trebuie să obținem cu orice preț victoria"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
26.03.2013

Vicecampioana României, CSM Satu Mare, va întâlni miercuri pe ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe, într-o partidă decisivă pentru locul 3 în clasament.

Președintele clubului sătmărean, Florin Mureșan spune că echipa sa are de luat o revanșă după înfrângerea din tur.

”Trebuie să obținem cu orice preț victoria pentru a rămâne pe locul trei înaintea play-off-ului. E și o revanșă de luat după înfrîngerea din tur cînd cu puțină șansă puteam obține mai mult. Fetele sînt motivate și sper să nu avem prea mari emoții. Ne-am dori ca suporterii să vină în număr mare alături de noi și să ne ajute să cîștigăm acest joc”, a declarat Florin Mureșan pentru gazetanord-vest.ro

3 comentarii la aceasta stire:
  • CS Energia Târgu Jiu Vandana :

    Orice pret?
    In sfarsit, de la inlocuirea lui Peter Eles, dl. Florin Muresan arata la ceea ce se pricepe cel mai bine: sa stabileasca si sa ofere pretul corect pentru realizarea unui obiectiv !!!
    Prietenii (echipati in gri) stiu de ce... :P

    cu 11 ani în urmă (26.03.2013) Raspunde
  • nobody :

    adevarul
    Oare Vandana stie ceva . De ce in toate meciurile decise ale echipei din Satu Mare fluiera mereu Stoica sau Fabia Nitu ? Un loc 3 luat acum 5 sezoane cu Fabiana si Stoica . Si daca vreti mai va pot da exemple de meciuri decisive ale echipei din Satu Mare arbitrate de Stoica . Oare nu sunt toti din Sibiu impreuna . Din cauza asta prietenii stiu de ce ........

    cu 11 ani în urmă (26.03.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!