Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Florin Nini: "La Alba Iulia am făcut un meci mai bun decât cel de la Târgovişte"

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
20.09.2011

Antrenorul echipei CSM Târgovişte, Florin Nini, a declarat, marţi, pentru totalbaschet, că formaţia pe care o antrenează a câştigat partida de la Alba Iulia, scor 77-58, pentru că ritmul impus de gruparea din Cetatea Chindiei a fost unul superior adversarelor.

"Echipa gazdă a început mai bine meciul şi era normal ca jucătoarele din Alba Iulia să prindă încredere, mai ales pentru că au evoluat pe propriul teren. Noi am făcut uşor câteva faulturi şi adversarele au avut posibilitatea să conducă după prima perioadă", a comentat oficialul formaţiei din Târgovişte.

Tehnicianul grupării din Cetatea Chindiei a mai precizat: "Ritmul nostru de joc le-a făcut să nu ţină pasul în meci. Din punctul meu de vedere, fetele au evoluat constant bine, am avut mereu schimbări şi trei jucătoare care au marcat peste 13 puncte fiecare, restul fiind şi ele aproape ca şi puncte înscrise".

Florin Nini consideră victoria de la Alba Iulia "un meci mai bun decât cel de la Târgovişte". "Eu mă bucur pentru că am reuşit să facem un joc bun, pe care eu îl consider superior celui din tur şi spun acest lucru deoarece atunci am lăsat puţin garda jos, spre finalul întâlnirii. Acum nu s-a mai întâmplat acest lucru şi de această dată ne-am impus în sferturile trei şi patru la o diferenţă consistentă şi cu un plus şi de pe bancă", a încheiat antrenorul formaţiei CSM Târgovişte.

Gruparea din Cetatea Chindiei a câştigat dubla manşă cu CS Univeristatea "1 Decembrie" Alba Iulia cu scorul general de 151:113 şi va evolua în cadrul sferturilor de finală ale Cupei României, la feminin. Adversară în această fază a competiţiei îi va fi echipa CSM Satu Mare, prima partidă fiind programată pe 24 septembrie la Satu Mare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!