Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Florin Nini: "Nu consider că suntem calificaţi. Meciul de la Alba Iulia este dificil"

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
19.09.2011

Antrenorul echipei CSM Târgovişte, Florin Nini, a declarat, luni, pentru totalbaschet, că formaţia pe care o antrenează nu este încă, din punctul său de vedere, calificată în faza următoare a Cupei României. Tehnicianul spune că cele 23 de puncte luate avans în tur, scor 77-54, nu sunt considerate liniştitoare înainte de partida din manşa a doua a optimilor de finală, cu gruparea din Alba Iulia.

Florin Nini consideră că întâlnirea de la Alba Iulia va fi cu mult mai grea decât cea de la Târgovişte. "Meciul retur, din punctul meu de vedere, va fi mai dificil decât primul joc deoarece noi trebuie să arătăm constanţă în privinţa relaţiilor şi a ritmului de joc", a precizat tehnicianul grupării din Cetatea Chindiei, pentru totalbaschet.

"Formaţia din Alba Iulia este o echipă bună, cu jucătoare de valoare, şi datorită faptului că este început de sezon a avut, ca şi noi, mici blocaje înaintea primei partide oficiale. Au trecut cu bine peste ele, acest lucru observându-se încă de la Târgovişte, aşa că se anunţă o partidă destul de echilibrată", a completat Nini.

Întrebat dacă diferenţa de 23 de puncte din meciul tur este liniştitoare în ceea ce priveşte calificarea, Florin Nini a punctat: "Nu acea diferenţă de scor este relevantă. Pentru noi calificare înseamnă să câştigăm la Alba Iulia. Eu urmăresc să ne formăm un ritm de joc şi să rămânem la acest nivel şi pe viitor".

Tehnicianul formaţiei din Târgovişte este conştient de faptul că nu are un program favorabil pe viitor. "Pe noi ne interesează să demonstrăm o formă sportivă în creştere deoarece urmează partide destul de dificile. Avem un parcurs competiţional care ne obligă să fim mereu în formă. Alba Iulia este o echipă bună şi sunt sigur că va avea un cuvânt de spus în campionat", a încheiat Florin Nini.

Învingătoarea dublei manşe dintre CSM Târgovişte şi CS Universitatea "1 Decembrie" va întâlni, în faza următoare, cea a sferturilor de finală, câştigătoarea dintre CSM Satu Mare şi CSM Universitatea Craiova. Returul optimilor de finală este programat pe 20 septembrie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!