Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Florin Nini: "Nu m-am aşteptat să învingem Aradul la aşa o diferenţă"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
12.10.2011

Marţi seară, în derby-ul Diviziei A feminine de baschet, CSM Târgovişte a răpus ICIM Arad chiar în Sala Sporturilor Victoria din Arad, scor 69-54. Partida a fost transmisă în direct de către TVR 3.

Total Baschet a luat legătura cu tehnicianul formaţiei învingătoare care ne-a declarat faptul că este mulţumit că echipa sa a fost superioară din punct de vedere al ritmului de joc şi al apărării.

Nu ne-am aşteptat să învingem la o diferenţă aşa de mare însă în general când evoluează două echipe foarte bune apar două forme de desfăşurare, una ţinând de un joc de uzură adică una din echipe iese câştigătoare pe două trei greşeli individuale ale adversarelor şi a doua una dintre echipe este foarte motivată şi îşi doreşte să câştige însă nu reuşeşte foarte multe. Ne-am dus la Arad să facem un joc bun. Având în vedere că le cunoşteam jocul am făcut în aşa fel încât să impunem ritmul jocului şi să ne anihilăm adversarele ceea ce ne-a reuşit. Ce mă bucură este că am fost superiori din punct de vedere al ritmului de joc şi al apărării.

După două etape CSM Târgovişte are tot atâtea victorii.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!