Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Florin Nini: "Scopul nostru este de a forma un grup puternic şi unit"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
02.09.2011

CSM Târgovişte se pregăteşte în localitate pentru noul sezon competiţional în care are obiectiv accederea în Final Four-ul Cupei României şi a campionatului. Pentru îndeplinirea obiectivului lotul este compus din 10 jucătoare: Cristina Ciocan, Florina Diaconu, Olena Samburska (Ucraina), Alexandra Uiuiu, Anca Şipoş, Andreea Huţanu, Viorela Rus, Olena Zherzherunova (Ucraina), Betty Kalanga (Congo) şi pe Crissy Givens (Statele Unite), iar antrenor este Florin Nini.

Într-o declaraţie acordată site-ului oficial al clubului, www.baskettgv.ro, Florin Nini afirmă că scopul echipei este de a forma un grup puternic şi unit. De asemenea tehnicianul gălăţean este de părere că un meci nu poate fi câştigat de o singură jucătoare, doar pierdut.

Pe românce le cunosc şi ştiu că sunt jucătoare de calitate. Cele mai multe au evoluat şi în lotul naţional sau la echipe de club puternice din divizia A. Şi despre jucătoarele din străinătate am adunat informaţii înainte de a le aduce la Târgovişte. Scopul nostru, al staff-ului tehnic este de a forma un grup puternic şi unit, în primul rând. Baschetul este un sport de echipă şi se ştie că un meci nu poate fi câştigat de o singură jucătoare. În schimb, poate fi pierdut de o singură jucătoare. Până la primul meci oficial avem timp suficient pentru a omogeniza acest lot şi a stabili relaţii de joc care să ne transforme într-o echipă importantă a campionatului intern.

Referitor la pregătirea fizică pe care o susţin jucătoarele sale, Nini declară că pregătirea din vară este foarte importantă.

Toată lumea trebuie să înţeleagă că pregătirea din vară este foarte importantă. Ştiu că este dificil să faci faţă unor antrenamente solicitante, dar acest lucru le va fi de folos jucătoarelor mele în campionatul viitor. Eu sunt tipul de antrenor care preferă să-şi lase amprenta asupra echipei pe care o antrenează. Şi nu doar din punct de vedere tactic. Acum suntem încă în perioada de recunoaştere şi descoperire a calităţilor şi defectelor jucătoarelor, iar în funcţie de concluziile trase la finalul stagiului de pregătire ne vom stabili şi strategia pentru sezonul 2011-2012.

CSM Târgovişte va desfăşura primele meciuri amicale în perioada 9-11 septembrie la un turneu internaţional ce se va desfăşura la Sala Sporturilor din localitate.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!