Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Florina Diaconu: "Diferenţa s-a făcut pentru că am evoluat ca şi o echipă"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
11.10.2011

Deşi se anunţa o partidă echilibrată între cele mai tritate echipe la ora actuală din Divizia A feminină de baschet, CSM Târgovişte nu a avut mari probleme în a se impune pe terenul contra-candidatei la titlu, ICIM Arad, scor 59-45. Pratic confruntarea s-a decis în sfertul secund adjudecat la o diferenţă de 13 puncte de formaţia lui Florin Nini. Din acel moment dâmboviţencele au preluat conducerea şi nu s-au mai uitat în spate.

La finalul jocului Florina Diaconu a vorbit pentru postul TVR 3 afirmând că victoria este una de moral.

Este o victorie de moral şi ne bucurăm de acest lucru. Sperăm ca de acum înainte să câştigăm toate meciurile. Dacă în ultima perioadă am învins şi pe Arad şi pe Satu Mare acest lucru înseamnă că suntem o echipă bună.

Întrebată ce crede că a făcut diferenţa marţi seară, sportiva a răspuns că jocul pe contra-atac şi în echipă au cântărit decisiv.

Am jucat ca şi o echipă şi acest lucru s-a văzut atât pe teren cât şi pe tabelă. Am surprins adversarele pe contra-atac şi le-am depăşit la capitolul acesta, însă în primul rând am jucat ca şi o echipă.

Foto: Alexandru G

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!