Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Franța - Confruntarea româncelor adjudecată la prelungiri

Adrian Micinic

Adrian Micinic
23.10.2011

Sâmbătă (22.10), a avut loc confruntarea româncelor angrenată în prima ligă de baschet feminin a Franței. Tarbes, echipă care participă în Euroliga feminină, a învins în deplasare pe Arras, finalistă a ultimei ediți în FIBA EuroCup Women, cu scorul de 76-75. La capătul timpului regulamentar de joc scorul era egal 68-68.

Tarbes a început mult mai bine și s-a desprins la 14 lungimi, scor 22-8, dar formația gazdă a recuperat pe parcursul următoarelor zece minute de joc, iar la pauză scorul era 35-34 pentru vizitatoare. În repriza a doua s-a mers cap la cap, la intrarea în secvența decisivă scorul fiind de 51-49 pentru Tarbes.

Ana Căta-Chițiga a bifat 20 minute de joc pentru formația învingătoare. În această perioadă ea a avut 6 puncte (2/3 din acțiune, 2/2 la libere), 2 recuperări cu 2 posesii pierdute pentru un indice de 7 la eficiență.

În schimb, Gabriela Mărginean a petrecut cel mai mult timp în teren. Ea a bifat 43 minute de joc, perioadă în care a avut 24 puncte (9/14 din acțiune, 5/5 la libere), 4 recuperări, 2 intercepții cu 2 posesii pierdute. Ea a fost faultată de șapte ori și a avut 31 la eficiență fiind cea mai bună jucătoare a partidei.

În urma acestuo rezultat, Tarbes are patru victorii și o înfrângere, iar Arras rămâne cu trei victorii după cinci etape.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!