Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Franța - Victorie pentru Ana, înfrângere pentru Gabi

Adrian Micinic

Adrian Micinic
16.10.2011

La sfârșitul acestei săptămâni au fost programate meciurile etapei a 4-a în sezonul regulat al primei ligi de baschet feminin din Franța - ediția 2011/12.

Arras, echipa Gabrielei Mărginean (foto), a suferit primul eșec în actuala stagiune, scor 66-76, pe terenul echipei BLMA Montpellier, una dintre reprezentantele Hexagonului în Euroliga feminină.

Sportiva originară din Cluj-Napoca a bifat 27 minute de joc, perioadă în care a totalizat 2/8 la aruncările de două puncte, respectiv 2/4 la cele de trei puncte pentru un total de 10 puncte. Ea a contribuit cu 4 recuperări și 2 pase decisive având o posesia pierdută pentru un coeficient de 6 la eficiență.

Cea mai bună jucătoare a partidei a fost Edwige Lawson, autoare a 15 puncte, 13 pase decisive, 4 recuperări, 2 intercepții cu 3 posesii pierdute și a fost faultată de opt ori pentru un indice al eficienței de 33, în contul echipei din Montpellier.

În schimb, Tarbes, echipă la care activează Ana Căta-Chițiga, s-a impus, scor 82-65, asupra echipei Aix-en-Provence.

Născută la București, dar posesoare a cetățeniei franceze, Ana a fost folosită 17 minute în acest meci. Ea a avut 2/9 la aruncările din acțiune și a terminat cu 4 puncte, 8 recuperări și un capac pentru un coeficient de 3 la eficiență.

În urma rezultatelor înregistrate, Montpellier și Challes au câte patru victorii menținându-se pe primele poziții ale clasamentului.

Arras și Tarbes, echipele celor două românce, alături de campioana Franței, Bourges, au câte trei victorii și o înfrângere la activ.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!