Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Franța - Victorii pentru Căta-Chițiga și Mărginean

Adrian Micinic

Adrian Micinic
09.10.2011

Etapa a 3-a în sezonul regulat al ligii feminine de baschet din Franța a consemnat victorii pentru echipele ambelor baschetbaliste românce angrenate în această întrecere.

Gabriela Mărginean a fost a doua marcatoare a lui Arras, echipă care a învins, scor 80-61 pe Villeneuve D'Asco ESB Lille.

Sportiva clujeancă a bifat 6/11 la aruncările din acțiune și 1/2 la trei puncte cu 3/3 la linia de pedeapsă pentru un total de 18 puncte, 8 recuperări, 2 intercepții și o posesie pierdută pentru un coeficient de 21 la eficiență.

Arras a evoluat în fața propriilor susținători și a construit un avantaj consistent împotriva unei echipe care a obținut o victorie de la startul sezonului competițional 2011/12.

Ana Căta-Chițiga a fost cea mai eficientă jucătoare a partidei dintre Union Hainaut și Tarbes, scor 60-67.

Originară din București, sportiva legitimată la Tarbes, a avut 5/10 la aruncările din acțiune și 1/1 l alinia de pedeapsă pentru un total de 11 puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive pentru un total de 14 la eficiență.

Vicecampioană a Franței, Tarbes, s-a desprins pe parcursul secvenței decisive, atunci când a înscris 22 puncte și a încasat doar 14. Echipa sportivei născute în România a înscris doar 6 puncte în sfertul 3, atunci când Union Hainaut a preluat conducerea și a intrat în secvențe decisivă în avantaj, scor 56-55.

Arras are trei succese din tot atâtea meciuri jucate, iar Tarbes obține a doua victorie în primele trei etape ale campionatului francez de baschet feminin. În schimb, Hainaut înregistrează cea de-a 3-a înfrângere consecutivă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!