Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

FRB nu a respectat propriul regulament când a dispus anularea SuperCupei la feminin!

Radu Bărăian

Radu Bărăian
18.09.2015

Decizia Comisiei Centrale de Competiții, Legitimări și Transferuri de a anula SuperCupa la nivel de baschet feminin a stârnit îndignarea mai multor cluburi din Liga Națională de Baschet feminin. În cursul zilei de joi, conducerea formației ACS Sepsi SIC a emis un comunicat de presă prin care a subliniat „lipsa de respect” a federației față de investitorii și suporterii echipei din județul Covasna. La rândul său, președintele Univ. VG ICIM Arad a afirmat că decizia CCCLT „afectează prestigiul baschetului românesc”

Conform comunicatului de presă remis miercuri (16.09) de CCCLT, SuperCupa, caracterizată de forul românesc ca fiind un eveniment major pentru baschetul feminin autohton, a fost anulată deoarece CSM Târgoviște se află sub o sancțiune FIBA.

Decizia în sine este una anulabilă, deoarece a fost luată de o comisie a forului românesc ce nu are printre atribuții anularea unui eveniment sau meci. Conform regulamentelor FRB, propunerea de a anula această competiție trebuie supusă votului în cadrul unui Birou Federal, iar doar dacă întrunește numărul necesar de voturi va fi ulterior pusă în practică.

Nu este pentru prima oară când Federația Română de Baschet procedează „după ureche”. În anul 2012 FRB nu și-a respecta propriul statut și a convocat Adunarea Generală, amânată inițial din lipsă de cvorum, două ore mai târziu față de 15 zile cum prevede actul de bază al federației. Total Baschet a prezentat pe larg acest subiect, iar ca efect ulterior FRB a reconvocat de fiecare dată ședința, pentru 15 zile, când cvorumul nu a fost atins.

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe fadgyas arpad :

    sanctiune
    Domnii de la FRB cănd mai respectaţti propriile voastre regulamente?unul zice ,celălalt face noi sutorteri cănd o să avem încrederea în hotărirearea voastră.Mulţam şi scuze pentru deranj.

    cu 8 ani în urmă (18.09.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    .....
    Hmm, cam greu cu limba română. ..

    cu 8 ani în urmă (18.09.2015)
    • BC Mureș Târgu Mureș erebus:

      hmmm
      Mai degrabă m-aș uita la ce vrea să zică,decât la cum,pentru că are dreptate în ceea ce spune! ... Nu e prima dată și mă tem că nici ultima,când Federația ia decizii cel puțin 'dubioase' d.p.d.v. al fair-playului.

      cu 8 ani în urmă (19.09.2015)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!