Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Gabriel Boriga: "A fost practic o misiune imposibilă"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
01.11.2012

CSM Târgovişte a fost învinsă fără drept de apel de către puternica Fenerbahce Istanbul. Cu procentaje de 29% la 2 puncte şi 23% la trei puncte, fetele noastre nu au avut nicio şansă cedând cu scorul de 48-73.

Într-o declaraţie acordată site-ului baskettgv.ro, Gabriel Boriga a fost realist declarând că aceasta este diferenţa de valoare între cele două formaţii, în momentul de faţă.

Asta e diferenţa de valoare în momentul de faţă. Nu s-a pus niciun moment problema învingătoarei. Speram totuşi să fie o diferenţă mai mică. Am jucat cu o echipa care are in primele cinci jucătoare două campioane olimpice şi, în plus, cei mai buni doi pivoţi ai Europei. Am plecat cu şansa a treia în acest meci. A fost practic o misiune imposibilă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!