Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Gabriel Boriga: "Echipa noastră a făcut o partidă submediocră"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
26.09.2011

Sâmbăta trecută, la Satu Mare s-a desfăşurat unul dintre cele mai interesante duele din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României, între formaţia locală şi nou promovata CSM Târgovişte. Confruntarea s-a încheiat cu victoria la diferenţă minimă, 61-60, a echipei dâmboviţene la capătul unui joc extrem de echilibrat. În urma acestui rezultat, lupta pentru accederea în Final Four a rămas deschisă.

Într-o declaraţie acordată site-ului oficial al grupării din Târgovişte, baskettgv.ro, Gabriel Boriga şi-a exprimat dezamăgirea faţă de prestaţia jucătoarelor dâmboviţene. Acesta a afirmat că sportivele au făcut o partidă submediocră, fiind dezamăgit de întreaga echipă.

A fost un meci de o slabă factură tehnico-tactică în care greşelile şi dezamăgirile au fost direct proporţionale. Din păcate echipa noastră a făcut o partidă submediocră, iar jucătoarele şi antrenorul trebuie să înţeleagă că o prestaţie ca cea de azi trebuie să rămână doar o amintire amară. Sunt sigur că în retur vor strânge rândurile şi vor arăta un alt baschet în faţa propriilor suporteri. Am fost foarte dezamăgit de toată echipă.

Returul este programat miercuri, 28 septembrie, începând cu orele 18:00 la Sala Sporturilor din Târgovişte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!