Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Gabriel Boriga: "Sper să continuăm să scriem istorie"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
28.11.2012

CSM Târgovişte caută a 3-a victorie consecutivă în Euroligă. Gruparea din judeţul Dâmboviţa întâlneşte pe Arras Pays, echipă clasată pe ultima treaptă a Grupei B. Partida este programată să debuteze miercuri seară, de la orele 18:00, transmisia fiind asigurată de către Digi Sport 2.

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, preşedintele onorific al târgoviştencelor se aşteaptă la o confruntare grea, chiar dacă adversarul nu a înregistrat nicio victorie în acutala ediţie a Euroligii.

Victoriile aduc victorii. Să ne aşteptăm miercuri la un al 3-lea succes consecutiv, împotriva ultimei clasate ?

Într-adevăr victoriile aduc victorii. Într-o asemenea competiţie poziţia ocupată de o echipă în grupă nu este un factor de o foarte mare importanţă. În Euroligă toate echipele au valori apropiate, sunt sensibil egale. Dovadă este faptul că în ultimele două runde toată lumea a bătut pe toată lumea, la diferenţe mici, singura excepţie fiind Arras. Este o competiţie în care nu există diferenţe mari între participante. Trebuie să jucăm cu mare atenţie. Nu avem voie paşi greşiţi, trebuie să jucăm la fel ca şi în ultimul meci de acasă. Avem nevoie de maximă atenţie pentru că Arras vine să câştige şi probabil se gândesc că le este mai uşor în România decât în Rusia, Turcia sau Ungaria. Sunt sigur că vor aborda meciul foarte serios şi vor dispune de toată forţa pe care o au la dispoziţie.

Grupa B practic este cea mai echilibrată dintre toate. În momentul de faţă nu există echipe favorite ...

Nu putem vorbi de echipe calificate sau de favorite. Grupa B este singura grupă unde nu găsim echipă neînvinsă. În celelalte grupe sunt echipe neînvinse, în timp ce la noi totul este echilibrat. Este un privilegiu pe care îl au spectatorii şi telespectatorii. Pot să urmărească partide extrem de echilibate. Sperăm să ne apropiem victoria, iar suporterii să creeze o atmosferă incendiară. Sperăm să avem din nou o prestaţie foarte bună pentru suporterii noştri, pentru cei care ne susţin şi pentru români. Sper să continuăm să scriem istorie, iar românii să fie mândri de noi şi noi de români.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!