Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Gabriel Şarlă este noul director tehnic al ICIM Arad

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
10.10.2011

Gabriel Şarlă este noul director tehnic al ICIM Arad, informează sportarad.ro. El este lector universitar doctor în cadrul Universităţii de Vest "Vasile Goldiş" Arad şi a preluat această funcţie de la Dan Moraru care rămâne preşedintele clubului. 

La numirea în funcţie Gabriel Şarlă a declarat:

Sunt privilegiat să ajut o poveste de succes. Rolul meu este să fiu la curent cu toate noutăţile apărute în metodologie atât în plan teoretic cât şi practic. Să ajut, în măsura posibilităţilor acest club, ale cărui succese din trecut au făcut ca Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul UVVG să fie clasificată în categoria A, fiind doar 6 facultăţi în toată ţara cu această clasificare. Să subliniem şi faptul că în puţine oraşe din România o seamă de instituţii colaborează atât de bine pentru sport, precum CJA, CLM, UVVG precum şi capitalul privat. De aceea eu cred că Aradul este binecuvântat.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!