Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Gabriela Cursaru: „Vom trata cu toată seriozitatea meciul cu Alba Iulia şi vom lupta până la capăt să obţinem un rezultat bun”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
26.09.2014

După ce s-au impus în manşa retur la Timişoara cu BCM Danzio, scor 66-58, şi din postura de „best looser” au făcut pasul în sferturile de finală ale Cupei României, gălăţencele şi-au continuat drumul şi au ajuns în Cetatea Marii Uniri încă de joi.

Gazdele sunt favorite, dar fetele pregătite de Theodosios Paralikas şi Cătălin Ştefănescu au un moral bun şi cu efectivul complet vor încerca să furnizeze prima surpriză a sezonului.

„După multă muncă şi pregătire a venit şi timpul să jucăm primul nostru meci din campionat. Vom juca în deplasare la Alba Iulia, îmi doresc să facem un joc cât mai bun şi să nu dezamăgim pe toţi cei care ne susţin! Vom trata cu toată seriozitatea meciul, avem un moral bun după victoria de la Timişoara şi calificarea în sferturile de finală ale Cupei şi vom lupta până la capăt să obţinem un rezultat bun”, ne-a declarat Gabriela Cursaru, una dintre internaţionalele din lotul Phoenix.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!