Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Georgia Jones: "Ne-a lipsit experiența în acest sezon"

Paul Olar

Paul Olar
08.04.2013

La finalul sezonului 2012-2013, Universitatea Cluj-Napoca a ocupat un modest loc 13, având un bilanț de 26 de înfrângeri și doar trei victorii.

Într-un interviu acordat site-ului nostru, Georgia Jones a analizat traseul "alb-negrelor" în actuala stagiune. Britanica este de părere că experiența a fost factorul ce le-a lipsit fetelor lui Florin Covaciu, sportiva precizând că i-ar plăcea să evolueze în țara noastră și la anul.

Georgia, ne-ai putea dezvălui ce te-a decis să semnezi cu "U" Cluj ?

Încă din prima mi-a surâs ideea de a juca într-o ligă competitivă și de a vizita o nouă țară. Cluj-Napoca este un oraș frumos și mi-a lăsat o impresie plăcută.

Ce părere ai despre competiția din România și cum ai compara Liga Națională cu întrecerile din Anglia sau NCAA ?

Eu consider că Liga Națională este puternică, iar formațiile practică un baschet de calitate, în special cele din partea superioară a clasamentului. Am avut șansa să dau piept cu jucătoare foarte bune. La fel ca în NCAA, în România se joacă rapid și extrem de agresiv, spre deosebire de Anglia, unde ritmul este diferit.

Cum ai caracteriza parcursul lui "U" în actualul sezon?

Consider că echipa noastră este încă tânără și lipsită de experiență în comparație cu celelalte grupări. Din acest motiv a fost greu să avem prestații constante. Pe finalul sezonului am progresat și am arătat ce putem, pierzând cu greu unele meciuri de foc.

Cine crezi că va lua campionatul și ce jucătoare te-a impresionat ?

Mă aștept ca Târgoviște să iasă campioană, iar printre baschetbalistele ce mi-au plăcut se numără Jennifer Risper și Chrissy Givens de la ICIM Arad

Ce spui despre o revenire în România și în sezonul viitor ?

Aș fi deschisă unei noi oferte, dacă situația va fi una favorabilă.

*Foto: Cristian Cosma

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!